Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi behöver lämna det gamla bakom oss och se det nya växa fram. (Den här texten är - markerad.)


Jag kan se igen.

Någon bland terroristerna vill hoppa av.

-Skulle inte han lämna Backa?
-Nej, han kom tillbaka till oss.
-Det får du inte, du vet för mycket, sa anabola.
-Verkar som han är hög på anabola, tränar han?
-Ser inte bättre ut, ska vi gå in? Är det här taget?
-Ingen order från högre instans, så vi är där nu!

Och så slutade "de" att spanings-utreda den här
stackars kvinnan, som i vittnesutsatt; gömt sig.

-Men hon gjorde så gott hon kunde i situationen.
-Ja,och nu är hon självutbildad, äldre konstnär.
-Tog de hennes kudde?
-Ja, bakom ryggen på henne, i hennes ungdom.
-Oj, sånt sitter kvar långt fram i tiden, tänk
att känna att någon går bakom ryggen..usch.
-Vittnet lider av svår ångest-stress, tillbaka-blickar.
-Ja, hon tror hon är skyldig till allt som händer här.
-Anabola sitter ju där och viftar med en pistol..
-Inte bra!
-Han är identifierad..
___

-Nej, det är avslutat..
-Inte ens Polisen vill gå in till de som driver..
-Hur gör vi med, ärendet?
-Vi ska inte återuppta det.
-Det här är, ett nytt ärende..

Vi lämnar det gamla bakom oss och ser det nya växa fram.

-Igen..Kodnamn; Det Stora Esset..
-Vi kör med Öppna kort, sa Polischefen och skrattade.
-Det räcker med Catherine.
-Vad menas med "egna stjärnor" undrar vi inom Utsatthet.

"Vi lämnar det gamla bakom oss och ser det nya växa fram."
Samarbete, att arbeta för ett mål, som alla kan se med ögon.

-Ett ögonblick (spara) ska se efter.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-26 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP