Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mina tårar...

Idag flödar vattnet fritt.

Oh, nej!

översvämning...

Det har länge samlats på där,

och plötsligt brast det,

på grund av dåligt underhållsarbete.

Att jag aldrig lär mig.




Fri vers (Fri form) av Chinor VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-26 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en riktigt varm och kärleksfull kram
det är så vågorna på havet
vi är som änder på topp och i dal
2017-07-26

  Valter Örn VIP
Ibland behöver gråten komma. Det är ingenting man behöver klandra sig för.

2017-07-26

    ej medlem längre
Enkelt, kul. Fin dikt
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP