Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig

jag älskar dig till vägens ände
mina tårar brinner kinden för dig

ångesten i mitt liv är för dig
att någonsin skiljas från dig
att inte se dina glittrande ögon mer

och det är detta som jag lovar dig
obruten envis jävla underbar kärlek
härifrån till tidens ände ..




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-26 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP