Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är en bruten tass-några hörntänder


Nisse vill leva





Jag gick sömnigt och ovilligt in i transporten

Kände att husse var oroad



Jag fick en backfist av en såkallad Läkare


Husse var vid min sida hela tiden

Hörde debatten över mitt liv


Hörde när Husse fick nog


Och jag lever än




Måste prata med Husse.



Med vänlig hälsning

Nisse






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-26 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt