Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DROPPAR AV SILVERLJUS - tanka

Efter nattens lek

när lusten tagit och gett

fläktar stilla bris

månen droppar silverljus

på sanna drömmars kudde




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-31 17:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra framfört
2017-08-01

  Annaemi VIP
Så vackra bilder i din dikt!
2017-08-01

  Petter Wingren
Fin romantik med återhållen extas i kölvattnet efter erotisk utlevelse, den aktiva relax där det genomströmmade egot finner frihet och styrka, Till och med månen droppar av lust.
2017-07-31

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om din fina kärleks-tanka. "På sanna drömmars kudde" är ett helt ljuvligt uttryck.
2017-07-31

  Anya VIP
Vackert om kärleken. Tycker särskilt om:
"på sanna drömmars kudde"

Jaa vissa drömmar är sannerligen sanna. Gäller att se det.
2017-07-31

    ej medlem längre
Drömskt och inbjudande till sista meningen där svaret är ovisst hur sanna drömmarna om kärlek är.
2017-07-31

    ej medlem längre
Den sanna kärleken blir ibland bara en dröm...
2017-07-31

  Marita Ohlquist VIP
Underbar Tanka i kärlekens namn!
Guld värd, 24 carat!
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP