Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid ...

 

... är jag din

från begynnelsedagen

från mitt sanna löfte

som bevaras i sinnen

i den tillgivande famnen

penslar vi vårt gemensamma öde

ur passionerade tanken

i varandras ögon

ser vi den perfekta reflexionen

av ömhet

så låt vår kärlek alltid pulsera

i en glans av regnbågen




Fri vers av Rise Little One
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-28 13:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint
2017-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och finstämt diktar du om kärlekens väsen.
2017-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...evig kärlek ska det va...så fint...
2017-07-29

  Nils-Robert
Hur kärlekens trådar binder oss samman
2017-07-29

  Blomma-Stjärna VIP
vacker och innerlig kärlekslyrik
2017-07-28

  Quasimodo
En skön puls och en innerlig känsla ger denna text!
2017-07-28

    ej medlem längre
Så vackert och skört viskat!
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One