Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen!

Vad ledsen jag blir.
Sorgen är så stor.
Blir sårad när jag tänker.
Tänker på dig Mamma.

Mamma kom tillbaka.
Tillbaka till oss.
Oss dina barn som älskar dig så.
Så mycket mer än du tror.

Tro du ser ner på oss nu från din himmel.
Himmelns pärleport är öppen för dig.
Dig Mamma som alltid haft tron.
Tron på Gud och tjänat honom stort.

Men jag är så ledsen och sorgsen.
Sorgsen för jag vill ha dig här.
Här hos oss på jorden som vi är.
Vi som älskar dig så och vill du ska förstå.

Förstå att det inte skulle hända.
Hända det som hände.
Att du dog för tidigt.
Så tidigt ifrån livet.
Du var ju ändå för ung.

Ung ros som blommade mitt i ditt liv.
Ett liv fyllt att glädje och sång.
Du trivdes med din tro på Gud.
Gud som du nu står vid sidan om.
I himlen den stora blå bland molnen.

Min ros du är och du blommat klart.
Men vissen du ej var.
Jag minns dig mamma för evigt.
Saknar dig så vill till dig nu.
Jag älskar dig mamma.




Fri vers av Inmyheart
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-27 12:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
livets dagar
är som en
vind som
seglar förbi
evigheten
väntar
hoppets
varma
låga
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Inmyheart
Inmyheart