Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VÄNTAR DIG ...

 

Redan nu

förnimmer jag

ditt väsen nära mig

 

doften av dig

ögonens blåa stråk

av oförlöst längtan

 

orden skälvande

i lustens andetag

avklädda sanning

 

jag väntar dig ...




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-07-28 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin med darrande sensuella undertoner..
2017-08-01

  Lehva VIP
Sensuellt, ömsint och naket. Tycker om.
2017-07-29

  KattenKin VIP
Lustfyllt i raderna, i dina rum - vackert!
2017-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
Förväntan är en härligt pirrig känsla...
2017-07-29

  Petter Wingren
Lustlängtan så påtaglig att den nästan skapar det den längtar efter
2017-07-29

    ej medlem längre
Åh, ljuva längtan och lust, som din text vibrerar av.
2017-07-29

  M.Eta
"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" sägs det ju.
2017-07-28

  Marianne Räf
Ja, inget är, ju, som väntans tider !
2017-07-28

    ej medlem längre
Förväntan är den bästa av all väntan och i grunden en stark oförlöst längtan.
2017-07-28

    ej medlem längre
Texten vibrerar av sensualism och oförlöst längtan.
2017-07-28

  Rise Little One
Levande känslor från din guldpenna!
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP