Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till vår nya socialminister Annika Strandhäll

Om jag vore en söt dockpojke

skulle jag i kväll

vilja ligga i en docksäng

bredvid Annika Strandhäll

 

Om jag var gammal och sjuk

skulle jag i kväll

vilja ligga nedbäddad

och ta Annika Strandhälls omsorg i bruk




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-27 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP