Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unsafe

 

Got wind in my back 

Trying to sail away from you 

There's no safe haven 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-27 16:43



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Wow! Well-written haiku! Applause!
2017-07-28

  Gunnar Hilén VIP
ja, snygg !
2017-07-27

    ej medlem längre
Well written!
2017-07-27

    Elisabeth Nilsson VIP
That´s love and Life! Well written haiku.
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP