Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖSTEN INOM MIG

RÖSTEN INOM MIG

Jag skriver
för rösten inom mig
har bläck och
penna för mig

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-27 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj