Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ministrars öde

En minister

får inte ha lik i lasten

heller inte andra brister

 

Även om man är utan vank och brist

ser oppositionen till

att man hugges ned från sin kvist




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-27 20:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Sånt är livet i politiker
Branchen!
Men svinhugg går
Igen?
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP