Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett tag sen jag skrev nått


Energi ur sorgens djupa tår

Jag böjer mig fram över kanten

på relingen på fartyget

och fäller en liten liten tår så skör och svag

så obetydlig och obemärkt

 

till ingen nytta kan jag tänka mig

 

Men se efter månader på dom stora haven

så har tåren skapat enorma vågor av sina ringar

som har tagit sig till all världens alla väderstreck

fram rusat skapat och vuxit sig stark

 

och omvandlats till ren energi

stolt och stark

och betydelsefull

 

och till nytta.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-27 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fin och hoppfull
2017-08-18

  ResenärGenomLivet VIP
Storslagen tanke och en fin förhoppning...
2017-07-29

  lodjuret/seglare VIP
Med tanke på att klotet jorden rusar fram genom rymden i sin bana runt solen. Då är vi väl alla ett slags resenärer? Oavsett möjliga rörelser av vind, vatten och... En sådan där text att känna till, på resa mot väl känt mål.
2017-07-28

  aol
Gillas bra skaldat här med både djup och känsla,
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP