Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite ord


Kristallglas

________________

Såg det en dag på ett sätt

som jag förr inte gjorde

Sedan dess är det omöjligt

att leva på något annat vis

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-28 00:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Oh, så bra, känner igen mig i din text!
2018-01-23

  Lars Hedlin
Starkt och i beröring..kram
2017-08-13

  Maria Sundelin VIP
Vissa insikter är tydligare än andra
Kramar
2017-07-28

  BenGust VIP
Insikt. och klargörande.
Visa ord på få rader.
2017-07-28

    ej medlem längre
Mer än bara lite ord. Vackert
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP