Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysande utsikter

Ditt liv är en dagsedel som du fått från evighetens drömmar
Låt ingen ta detta ifrån dig
Du har bara detta ett liv, bara denna del av evigheten

Dina drömmar, är att bara att vara
Mångt mycket större än evighetens drömmar
Så oändligt är din kärlek, att det bara skaver i livets tömmar

Tomheten fylls bara av evighetens alla drömmar

Ditt liv är bara enbart en dagsedel som du fått från evighetens drömmar




Fri vers av jordarp@hotmail.com
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-28 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com