Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökvindar


Är det såhär jag dör
Ihopkrupen krympling
Värmekudde mot den plats där allt brast

Jag gav
allt

Och jag trodde
I min enfald
Att jag hade vunnit dig
Att livet var så jävla pissigt så länge för att leda fram till

dig

Det visar sig
många saker

Dels att min intuition är det starkaste jag har
Dels att du
svärmorsdrömmen axeln klippan
är ett spöke
en varelse utan innanmäte
en människa som går igenom världen
utan att lämna annat än
kyla
bakom sig




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 525 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2017-07-28 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel