Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platser

punkterna tycktes vänta på oss
medan livet ändå fortgick


vi såg allting från ett senare perspektiv
när vi kom tillbaka

platsen hade sina erinringar
och vi med den

men mycket hade skett sedan senast

 

trakten tog oss i famn
lät oss följa med in i dess nya tid

vi blickade in
betraktade skeendena


tiden går så fort
vi kan vara med bara en liten stund

vi måste lämna allt när vi äntligen lärt oss

hur man kan göra

 

men ännu väntade platserna på oss
alltmedan livet fortgick

jag tror att även vi ibland
väntade på dem

fast från ett helt annat perspektiv

 

© Birgitta Wäppling, 27 juli 2017




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-28 09:37



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
så klarsynt du uttrycker detta med hur allting rör sig, att perspektiven hela tiden flyter, melankoliskt och djupt existentiellt i alltings förgänglighet,men ändå i hoppfullhet.
Den fina avslutningen andas nyfikenhet och gör mig glad;
"jag tror att även vi ibland
väntade på dem

fast från ett helt annat perspektiv"
2017-07-31

  Anya VIP
Jaa tiden går sannerligen fort. Och ingenting har vi kvar när vi går. Fina existentiella toner.
2017-07-30

  i af apa
så bra du beskriver den här känslan om platserna, hur dom ligger och väntar medan livet fortgår!
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP