Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebell

jag är REBELL!!!

jag "måste" ingenting

jag "väljer"

*

oh, så förlösande när jag fick reda på

att

ALLT jag gör eller inte gör 

är

MITT VAL!!!

Så det finns INGET rätt eller fel

bara VAL och dess KONSEKVENSER...




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-28 10:36



Bookmark and Share


  mickech
Så sant, gäller att försöka göra så kloka val man kan! Bra!!
2017-08-09

  Chinor VIP
Det gäller att välja med omsorg.
2017-07-30

  Chinor VIP
Alla val ger konsekvenser, vissa är bara mindre angenäma än andra... :)
2017-07-30

  Valter Örn VIP
Du har rätt det du säger, men i extrema fall, med liksom att ha kniven på strupen, kan ett val bli ödesdigert.
2017-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Det finns definitivt rätt och fel.
Bibeln visar vägen.
Dessutom är det så att av frukten känner man trädet.
Gör man en gärning och den bär dålig frukt så var det ingen god gärning.

Däremot kan jag hålla med dig då det gäller t ex val av kläder - som folk i Gävle alltid har synpunkter på - val av musik o s v.
2017-07-28

    ej medlem längre
sant...i nuet och verkligheten upplevs inte kasten så måste jag påpeka
för det vi lär oss via nätskriften
är inte det visuella
den fördelen har vi i vardagen'
vi läser av varandras kroppsspråk
OCH DET
gör fördelar vi inte har när vi kommunicerar via orden även om mycket finns mellan raderna så uppstår missförstånd ändå
för vi kan gå över minerade fält
utan just det visuella
och sår uppstår i onödan

VARMA KRAMAR
2017-07-28

  Chinor VIP
Det som händer i direkt koppling till ditt agerande, efter du gjort ett val, är en konsekvens av ditt val.
2017-07-28

    ej medlem längre
Vad är konsekvenser?
2017-07-28

    Alice.skriver
Starkt. Och sant!
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP