Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En framgångshistoria

Idag ska jag gå fram till

Schenkers utlämningsställe på Götgatan

för att hämta ett paket

Sedan ska jag gå över gatan till Konsum

för att köpa en lite mjölk




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-28 14:56



Bookmark and Share


  Feminaz
Vardaglig text som säger mycket!
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP