Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man undrar vilken nytta vi har av väldtäktsmän?

Man undrar vilken nytta vi har av väldtäktsmän?

I raden av våldtäkter så håller två stycken våldtäktmän nere en kvinna medan den tredje gör en fullbordad våldtäkt. Sedan byts det om. Dessa kräk får fängelse men de får ingen utvisning. Då undrar man följande: Vad har vi för nytta av dessa kräk? Finns det förmildrande omständigheter? Svar: Nej. Så detta är inte skäl nog att utvisas från detta land? Har inte dem förbrukat sitt förtroende för det nya landet? Ska de begå våltäkter igen när de kommer ut?
Man är helt oförstående hur man tänker inom rättsväsendet. Har inte de också samma referenser som vanligt folk? Eller tänker dessa på ett mer exklusivt sätt? Den bästa rättspatos är ju sunt förnuft. Men det tycks vara en bristvara hos dessa lagens väktare.
Det klart att man bli förbannad. Nu har Sverige stått upp för att dessa individer ska få komma hit. Och det tackar de med att förstöra en kvinna för livet. Är det någon som tänker på hur kvinnan har det? Detta är klart ett trauma av förskräckelse. Nu ser hon att de inte bli utvisade. Hon tycks då tänka att de tycker inte detta var så grovt eller farligt? Man måste vårda ett liv mycket bättre i Sverige. En sådan här grov händelse finns det ju inga bortförklaringar. Det sänder signaler att det är okej att våldta vi får fängelse men vi blir inte utvisade. Känn på den!
Så detta tycker man att de är helt ute och cyklar,men tyvärr är detta något som inte bara är ett engångsfall,utan detta blir mer och mer vanligt.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-28 17:06



Bookmark and Share


  Svart svan
Är man tvungen att försöka hitta den minsta lilla gnutta av konstruktiv användbarhet hos dylika fruktansvärda och beklagliga övergrepp så kan det kanske landa i övergripande akademiska begrepp som "praktisk affektskola"
http://media.ikp.armelius.com/2011/05/Skamlig-dans.pdf
eller "shame-rage-loops"...
https://www.sociology.org/content/vol003.001/sheff.html

2017-07-28

  Öknens Ros VIP
en väldigt unken kvinnosyn dessa män har, de borde få långa straff eller utvisas.
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj