Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tät


vävt lärft

väven tätare ibland

kors stygn
bära hjärta
så att du ser

väven gles ibland
linor maskor ögla upp ned

runt omkring finns fållor fållad

sömnad

pålle mule gräs hästsko söm

vill inte vara alicia inte alls

ad astera

över

måla

tyg duk otyg duka

upp under

skapligt skapa

sig

så tunt

ser solen

genom igenom nu




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-30 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) tätt skaftat lärft
ger luft i varpen
till slut
vingefladder
flyg

fantasi :) :)
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Taly