Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ingen vet

ingen vet

ingen kan ana

vad jag vet

som finns inom mig

ingen vet

hur det känns

att bli ifrågasatt

det finns inte det som syns

utanpå mig

många tror att allt är bra

när det är kaos inom mig

jag kämpar på

gör allt som är bra för mig

försöker inte lyssna

på dom

som ger mig negativ energi

i dag ä jag trött

hade så svårt att somna

ville ligga kvar i sängen i morse

jag gick ändå upp

åt frukost

tog en promenad

med mina vännet

det känns alltid bra

både för kropp och själ

nu har jag nyss kommit hem

landat

tagit igen mig lite

så nu får det bli en kopp kaffe

att njuta av

kanske läsa lite grann

eller sticka

pyssla med blommorna

som nu är så fina

på min alatan

växter och djur

ger mig glädje och energi

så orkar ja

en dag i taget

 

anits 3o juli 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-30 11:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-07-31

    ej medlem längre
Synd att folk inte förstår bättre än att såra och göra andra ledsna! Det är bäst att undvika sådana människor om det går, fast det kan vara svårt ibland...
2017-07-30

  Niliboy
Ja, vi lider å prövas evinnerligen. Ingen dag är densamma å har vi bara så vi reder oss fyndar vi.
Johannes av Korset skrev boken Själens dunkla natt, å den finns på Karmeliternas förlag. Du kan alltid googla på den! Birger
2017-07-30

  Öknens Ros VIP
även det lilla i vardagen betyder mycket för det personliga välbefinnandet.
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP