Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagen vänlighet

En sån som öppnar hissdörren
till en med krycka
på tubens perrong
utan att själv åka med




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-29 00:55



Bookmark and Share


  in effigie VIP
varmt ögonblick i livspusslet...
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena