Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budskap i natten


En bok ska vara tummad på
Hundöron på många blad
Solkig. Använd som livet.

En bok ska användas
Brukas
Inte stå still som stelnade dokument

Hade en Dan Andersson bok i min ungdom
Bladen har lossnat
Men använd...

Försiktighet. Vad är det?
Ge sjutton i antikvärdet
Ouppackade prylar i sin originalkartong

Jag får vingslag av sånna ideer

Kram på er
Använd och läs edra böcker




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-29 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP