Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I semestertider


Tack

Tack för alla uppmuntrande applåder och kommentarer de senaste veckorna. Är inne i en lagom loj ledighet just nu. Legat på latsidan och lullat omkring.

 

Det blev bl.a. en vecka på ett regnigt Österlen med yngste sonens familj.

 

Städning och utflykter förverkligas när vädret inspirerar resp. tillåter.

 

Tack än en gång alla medresenärer på skeppet poeter.se!




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-29 06:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ligga på latsidan är inte sämsta diet,
det brukar vara de vilka vaknar på
avigan strumpan känns mindre rät.
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP