Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... ett eko av Evas tanka ...


Det är inte kört

det är inte kört

med din gamla vän i öst

under jasmindoft

smaken söt av blåbären

smeker sommaren mot kind




Bunden vers (Tanka) av Monika A Mirsch VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-29 07:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Tycker om den poesin, en tanka som för till tankar !
2017-12-20

  Ingrid Trolle
En skön bild
du dikat här.
2017-09-09

  Anya VIP
Vackert. Känner doften och smaken.
2017-09-05

  Maria Sundelin VIP
Fin
Kramar
2017-07-30

  Göran P Rödholm
Snygg tanka, Anna!
2017-07-29

  Blomma-Stjärna VIP
sommarljuvlig!
2017-07-29

  Janina Kaminska
Underbar sommarkänsla i dina ord.
2017-07-29

    ej medlem längre
En ren fröjd att läsa. Tack. :-)
2017-07-29

  Eva Helene VIP
Sinnligt samspel i sommartid, tack från din vän i väst!
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP