Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns det?

att vi inte är som
dom
utan som oss

syns det?
att vi inte bryr oss
om det där
andra
som alla andra
tycks vältra sig
i?

syns det?
att vi är olyckligare
än andra
då vi inte
lyckas
hålla oss
som oss?

vi vill ju bara vara
ett VI och inte ett NI!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-29 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t