Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du


regn

det regnar för dig

pluver

kirskålen blommar lika vackert bredvid den gamla rosenrosa rosens doft

det är bara doften kvar

men vilken doft

du den påverkar fler än de tror

där går ett spår att följa

nosen blicken

nytt

där framme

mina fingrar är våta av regnet

följer

droppar




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-29 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly