Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckande kvävning

Jag fattar inget alls
fast jag varit där gång på gång
Jag behöver visst kvävas före jag vaknar
Samma mönster utanför mitt tågspår




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-01 16:25



Bookmark and Share


    Taly
litet smått genialiskt fångat.
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena