Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din lägenhet

Du vill ha mig
bara som dekor i din lägenhet
Passar så bra i svarta spetstrosor
och silverhalsbanden runt min hals
mot din monokroma och minimalistiska inredning
Men jag vill hellre passa ihop med dig
än med dina saker




Fri vers av artaug
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-30 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug