Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till minne av Bia


Allt hon rörde

Allt hon rörde
blev vackert
allt hon tog sig an
gjorde gott

Det är en konst
att leva så
att minnet av en människa
lyser genom tidens skuggor




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-30 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP