Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolerans

En del älskar att gå i Prideparad

Andra skriver av sig här på Poeter.se

Låt oss alla få hålla på med våra anfäktelser

så länge vi inte skadar någon annan




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-30 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi har vår fulla frihet att välja! Själv väljer jag Poeter.se
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP