Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tro eller icke tro är frågan

 

Ensamheten värker
hatet stärker
Världen är grym
varför ska du vara snäll och dum

Tankarna flyger
Jesus ljuger
Han finns inte
säger hjärnans inre

Men spelar det någon roll
om du vänder sidan åt ett annat håll
Så ser du vad som finns
godhet är ingenting vi minns

Vi utnyttjar allt
tycker mer pengar är ballt
För Djävulen ser vi överallt
men för honom är vi iskall

Inte förrän olyckan oss lamslår
ber vi i rädslan om förlåt för igår
För när Djävulen vinner
känns det att det är du som brinner

Så försök att se
innan det är försent
Så gläds ditt inre
den dag bönen till Gud kommer på näthinnan




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-30 12:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-07-31

    ej medlem längre
Bra vi måste öppna ögonen och se vad som händer!!
2017-07-30

    ej medlem längre
Så sant, så bra skrivet!
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP