Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag somnade

hemma efter en skön morgonpromenad

druckit en kopp kaffe

jag kände mig trött

la ner huvudet på kudden

vila bara en liten stund

det var vad jag sa till mig själv

det var lite kaffe kvar i koppen

den blev kvar 

tröttheten tog över

jag somnade

drömde

om svampskogen

dom gröna ängarna

vindens sus i träden

det kändes som jag svävade fram

tyckte m ig höra fåglarnas sånger

en konsert

djupt inne i den vackra skogen

tyckte mig höra nägon

ropa mitt namn

då vaknade jag md ett ryck

kände mig alldeles mörbultad

där jag låg i soffan

trodde jag skulle känna mig utvilad

efter en timmes sömn

tyvärr är jag

ännu lika trött

det kanske går över

om jag får sova gott i natt

inte ligga vaken

i den sena timmen

och fundera på så mycket

som jag har gjort

natten som var

jag ser ut över altanen

det blommar så vackert

njuter av varje ögonblick

ner jag ser på den

jag har skapat mitt hav av blommor

alldeles själv

valt färgerna

känner inom mig

jag kan också skapa

och njuta av det jag gjort

med mina händer

 

anits 30 juli 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-30 14:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så fint
2017-08-01

  aol
Så vackert att vila i ett hav av blommor,
2017-07-31

  Bibbi VIP
Tack för en fin berättelse!
2017-07-31

    ej medlem längre
Ett hav av blommor, -låter underbart!
2017-07-31

  Niliboy
Visst är det skönt med en tupplur: jag måste bedja fader vår, annars blir det konstigt ibland.
Fint berättat å du ser till att komma ut å promenera, det gör inte jag!
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP