Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att skala bort gårdag och morgondag


Leva i nuet

Leva i nuet
en chimär
kan inte befria mig
från minnen och erfarenheter
inte heller
från
drömmar och visioner
framåt




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-07-30 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP