Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
process mestadels enligt scenerna jag drömde idag, med visst material tillfogat från min vakna tolkning - oklart om färdigställandet blev mer eller mindre skönsjungande än i själva drömmen (inräknas även såsom FågelPerspektiv XX)


Balladen om den Obetalbart Bra Sjuksköterskan

 



Ugglan och jag skulle kolla galleri

dock korridorer var allt som fanns däri

Radion sjöng Desperado med en dam

såg vi ej örnar, än mindre någon gam

Skönaste rösten strax visa' sig i form

utav en sköterska, vars välvilja enorm

Skulle hon spruta vaccin om halv sekund

nu genom rumpan som icke fick en blund

in i min mage som blivit alltför rund?!



Medlet bestod märkligt nog av smakfull glass

fyllde snabbt blod, redan låg på vit madrass

Trodde jag aldrig så lätt det kunde gå -

skeptisk till rådande och all annan vård

vägrandes låta nån anslå mitt ackord

gavs egen skön medicin med smultron på

Efteråt fick jag ta bröd bakt av choklad

att förebygga nytt sötsugs tomma rad







Vad under tiden med ugglan må ha skett?

Joho, han fixa snett nätverk på nåt sätt

Sjukhusets dator behövde bättre röst

liksom rätt dörrkarm rätt rymd för hennes bröst

Doktorn stolt föreslog "Bäst att stanna kvar

hos oss, få hög lön i alla sina dar!"

Nåväl, på väg vi var bort till trolsk konsert

skulle ej hinna med döden jobba här



Plötsligt bland patientgrupper kring vart hörn

kom jag på tjänsten ej utförts av nån björn

Därmed förväntas jag nog betala guld?!

eljest till rim och reson man står i skuld

Nejdå, sjöng sköterskan "du fick ju fritt test!

Nu väntar blott besked på hur mås härnäst..."

Antingen lär jag bland kräftor klamra fast

eller mot stjärnhimlen färdas utan last


 

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-30 18:26



Bookmark and Share


  Anya VIP
Har också en allt för rund mage. Gillar den välvilliga sköterskan med sitt fria test. Gott med kräftor...tänker jag.

Innehållsrikt i bunden form.
2017-07-31

  Nanna X
Fast du ville ju inte stanna på jobbet ser jag nu. Konserter och stjärnhimlar är ju också viktiga grejer.
2017-07-31

  objekt3
Att inte veta men björnen är inte en otjänst, eller tjänst utan gott reslutat !
2017-07-30

  lodjuret/seglare VIP
S parar s om B okmärke
2017-07-30

  Nanna X
Jamen sicket pangjobb du fixat, ihop med Ugglon! Lycka till, snyggt rimmat!
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP