Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otbrändhetens förbannelse


När hjärtat är större än hjärnan...

När hjärtat är större än hjärnan
När själens vånda sätter kroppen ur spel
Vad gör jag då?

När man vet hur man bör göra
Men allt är förlamning
När intellektets apati är övermäktig
inför alltings maktlöshet

När intellektet och själen går på övertid
i storhetsvansinnets överilade kråksång
Hoppas jag finna nödbromsen i tid nästa gång!

När hjärtat är större än min hjärna
Och själens vånda till slut
Kroppen slår ut
Orkar jag bara vila!
Vila? Det vill jag gärna...!
Men nu måste jag ila!




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-31 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion