Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förövare gömmer sig inuti en annans personlighet.


Farligt.

-En spanings-röst ut i det tomma intet:
"Går ni på henne, sätter ni dit er själva"
-Hm, intressant, kanske är de underlägsna
eller just bara fruktansvärt mentalt störda?
-Det här handlar om min rättighet (integritet)
och kommer mina barn att orka leva nära mig?
-Ja, men tänk på det han ställt till med före dig!

-Den stackars oskyldiga kvinnan försöker förstå.
-Varför går ni inte bara på den som orsakat detta
"Helvetet på jorden." -Varför blir en terroriserad?

-Så den här texten vill belysa det här onödiga Är-en-det
"Går ni på henne, sätter ni dit er själva" sa mansrösten.
"Nu tar vi henne hon är min" sa kvinnan/Si-spaningen.

-Du kvinna som kommit till min närhet, den ni hämnas
på är en kvinna, inte en man, ser ni inte skillnad på det,
kanske är ni underlägsna eller just bara mentalt störda?

Åklagaren:"Ingen idé att ens försöka tala dessa tillrätta"

___

-Ni har gjort mig till brottsoffer, vem kommer döma er?
-Var det inte så den offrade sa till gud, för länge sedan?
"Min Fader, varför har du övergivit mig"
___

-Så skrattade Åklagaren, att det nu är det på tiden..
-Ni hamnar i häktet och inte mannen ni vill hämnas.

-För hur ska hon förstå vad han har gjort-andra-före?

-Var det så enkelt.!Eller..?Hur..?Nä!!Inte jag!!

-Snurrigt värre, får du ihop det, frågar jag sen..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-31 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP