Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD SOM FALLER NED

 

 

små droppar av bläck

rinner mot pennspetsen

orden faller ned mot arket

genom handen från sinnet

impulsen att skriva exploderar

meningarna flödar genom etern

mottagarens ögon sveper skärmen

sinnena blandas frigör tolkningen

strör strilande ordformler genom

den vidgade pupillens iriskrans

lugnar stundens villervalla 

ett endaste ögonblick 

delat med alla

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-31 11:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara och välkomponerade ord om att sätta sina upplevelser på pränt och dela dem med alla, som vill ta del av dem.
2017-07-31

  M.Eta
Mycket bra beskrivning på poesiskrivande i alla former!
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP