Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På liv och död

Jag vill skriva på liv och död

Men mest bara på liv

För det andra verkar så dötrist




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-31 14:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Suveränt skaldat!
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP