Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 97


Trygg sömn



Prydnad

Sömnlösa nätter.
När mörkrets
kyliga vrede
hotar
lugnar
dina trygga andetag.
Du sover
som ett oskyldigt barn.
Vid min sida.
Som alltid.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-15 08:06



Bookmark and Share


    Mim
Awee, läsaren får ta del av ett fint ögonblick/vardag.
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP