Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 100


Tvära kast



Prydnad

Så tvära kast!
Du ser på mig så fast
att din blick förgrenar
mitt nät av kontakter,
förenar
små akter
till hela.
Trodde
aldrig få dela
liv där jag bodde.
Du är säkert min vän.
Se mig igen!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-22 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP