Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 103


Penseldrag



Prydnad

Äntligen
målar vi huset.
Jag ville ha ljusblått,
du ville ha rosa.
Så det blev rosa.
Dina penseldrag
lika kärleksfulla
som dina smekningar,
du ger dig själv
och jag vet
där du har gett
vill jag finnas.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 802 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-08-29 09:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så vackert skrivet
känslig
2018-03-11

  livet...
gud så underbart!
2018-01-07

  Minkki VIP
Som Roger Moore som alltid fick sista ordet: "ja, älskling" - en fin text!
2017-08-29

  Annaemi VIP
Åh, den är fin den!
2017-08-29

    ej medlem längre
Tack för en njutbar stund med ord och ljud.
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP