Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Natten

i den tysta stilla natten

ligger jag vaken

tankarna kommer och går

jag känner oro inom mig

varför?

det vet och förstår jag inte

så svårt att somna

tankarna har tagit över

trots att jag inte vill

jag vill somna

drömma vackra drömmar

om skogen

där trädens kronor vajar i vinden

jag vill drömma om en vän

en vän jag inte känner

en vän som kommer på vägen

säger hej

börjar gå vid min sida

börjar prata

om skogen naturen

densvarta tjärnen

där vid skogens slut

natten är många gånger jobbig

jag vaknar flera gånger

tror att det är morgon

vänder på mig försöker somna om

en liten stund sover jag

drömmer

om det jag helst vill glömma

tänker på dig

som jag kanske en dag möter

efter någon av stigarna

jag vandrar efter

tar min hand

håller den

säger

våra händer passar så bra ihop

 

anits 31 juli 2017

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-31 15:52



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint berättat om livet å natten som det kan te sig!
2017-08-03

  Lars Hedlin
Igenkännande på flera plan..kram
2017-08-01

  Bibbi VIP
Känner igen tillståndet.
2017-08-01

  aol
Just såsom man kan tänka sej man känner en längtan sväva över texten den är så puffmjukt berörande,
2017-07-31

    ej medlem längre
Allt känns värre på natten i mörkret! Jag går ofta uppe på nätterna så jag vet hur jobbigt det är! Att drömma om något/någon kan få tiden att gå lite lättare...
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP