Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Ekelöf bränner löv 1



Prydnad

Under solens
brinnande kärlek,
svävande
på havsvågens skum
talar vi stilla.
Du ger mig rådet
att inte lyssna på råd,
jag doppar mina fötter
i vattnet,
och svarar
inte.
Vad kunde jag
svara?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 665 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2017-08-14 00:07



Bookmark and Share


  henke_r
En väldigt fin uppläsning. Orden ligger vackert i munnen.
2017-08-21

  Annie b'larsson VIP
Väldigt fint.
2017-08-16

    Mim
Bra där, speciellt slutklämmen!
2017-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP