Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Ekelöf bränner löv 7 (med inläsning på ljudspelare)



Prydnad

Månstrålarna
ritar
nattens silvergitarr,
du spelar på den
och ljudet
av darrande strängar
som
när sandkornen i öknen
gnider sig mot varandra.
Ser du ljuset
i mörkret,
känner du
himlen i dig vagga?
Alltmedan du andas.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-25 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP