Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Ekelöf bränner löv 9 (inläst på ljudspelare)



Prydnad

Jag sitter med min
räknesticka
och adderar tankar.
En ingenjör
som beräknar känslor,
som med sitt instrument
välter hierarkier.
Ser jag vulkaner spruta magma,
berg falla utför sina egna sluttningar?
Nej, bara två trådar
varav den ena brister.



*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-09 03:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP