Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Ekelöf bränner löv 12 (inläst på ljudspelare)



Prydnad

Min vän,
slå dig ner
och drick upp mitt kaffe,
värm dig
vid vedspisen
och ställ din fråga!
Jag känner den redan
och svarar
ingenting.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-30 09:24



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Jag bildar nästan en ordlös kommentar till dig, Finner inga ord, för denna dikt, då måste den vara bra!
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP