Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Ekelöf bränner löv 13 (inläst på ljudspelare)



Prydnad

Slagregnet
straffar marken,
och den oskyldiga vädjar
med huvudet nerböjt.
Jag ser genom dina ögon
hur världen trycks ihop
av ingenting,
och lagren av glömska
står sig själv närmast
som alltid.
Som alltid.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP