Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv no 1

Jämför Dig inte med andra

utan lev istället de liv

... som Du önskar att leva

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-18 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP